Mainos
Mainos

Paradise Oskar finaalista: Rennosti mennään

Eilen Euroviisufinaaliin tiensä selvittänyt kaksikymppinen Paradise Oskar pitää jalat maassa. Radio Novan haastattelussa Paradise Oskareli Axel Ehnström ei tunnu stressaavan lauantain finaaliesiintymisestä.

– Loppuviikon otan rauhallisesti, ja lauantaina on telkkarikeikka, ei mitään erikoista, hän sanoo rauhallisesti.

– Eilen semifinaalissa tuntui todella hyvältä nousta lavalle. Oli rento fiilis, ja paljon faneja.

Paradise Oskarin taival Suomen euroviisuedustajaksi ei ole se ihan perinteisin: hän lähetti Ylen nettisivujen kautta kappaleensa Euroviisujen avoimeen kilpailuun. Hänen ainoana toiveenaan oli saada palautetta kappaleesta, mutta sen sijaan hänet nostettiin suoraan alkukarsintoihin.

– Lauantain finaalista en kuitenkaan odota sijoitusta, vaan menen laulamaan ja pitämään hauskaa.

Opettaja tietää, mistä taiteilijanimi tulee

Eilen Kirkkonummen Evitskogissa jännitettiin eilen lähes koko kylän voimin oman pojan pärjäämistä semifinaalissa.

– Onhan se hauskaa, että he innostuvat siellä, Paradise Oskar sanoo.

Ehnströmin alakoulun opettaja kertoi eilen muistavansa erään hetken lähes päivälleen kymmenen vuotta sitten. Tästä hetkestä saattaa juontua jopa euroviisuedustajamme taiteilijanimi.

– Meillä oli kymmenen vuotta sitten musikaali Astrid Lindgrenin kirjojen mukaan, ja siinä oli mukana kulkuri Paradise Oskar. En olisi voinut kuvitella, että Axel kymmenen vuoden kuluttua esiintyy näin isolle yleisölle, sanoo opettaja Harriet Rantschukoff-Frimodig.

Sekä eilisestä että huomenna käytävästä toisesta semifinaalista pääsee tänään loppukilpailuun kymmenen maata. Lauantain finaalissa ovat näiden lisäksi mukana Britannia, Italia, Espanja, Ranska ja isäntämaa Saksa. Paradise Oskar esiintyy finaalissa ensimmäisenä, sillä hän sai arvonnassa esiintymisnumerokseen ykkösen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme