Mainos
Mainos

Parvelalta kilpailija Angry Birdsille

Timo Parvelan kirjoittama ja Jussi Kaakisen kuvittama Taro maan ytimessä iPad-kirja on noussut rakettimaisella nopeudella App Storen suosikkien joukkoon. iPad-kirja nostettiin New and Noteworthy -listalle oltuaan myynnissä alle kaksi viikkoa. Aiemmin listalle on Suomesta valittu Rovion Angry Birds.

-Saimme yhteydenoton App Storen Marketing Teamista. He pyysivät lisämarkkinointimateriaalia meiltä ja kertoivat olevansa tuotteesta innostuneita, tuottaja Liisa Riste WSOY:lta hehkuttaa. Applen App Storessa on tällä hetkellä yli 90 000 iPad-tuotetta ja uusia julkaistaan joka viikko satoja ellei jopa tuhansia.

Pienen pojan ja karhun huima matka maan keskipisteeseen iPad-kirja on vauhdikkaasti animoitu kertomus ystävyydestä ja rajattomasta rohkeudesta, joka vetoaa kaikkiin seikkailumielisiin. Tekstit ovat iPad-kirjassa sekä suomeksi että englanniksi ja kirjan voi joko lukea tai kuunnella. Tarinan kertojat ovat Timo Parvela sekä Jonathan Hutchings.

Taro maan ytimessä on toteutettu yhteistyössä mobilive Ltd:n kanssa. Mobilive on peleihin sekä erilaisiin mobiilisoftiin erikoistunut ohjelmistotalo.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme