Mainos
Mainos

Pave Maijanen voitti Iskelmä Finlandian

Pave Maijanen on voittanut tämän vuoden Iskelmä Finlandia -palkinnon.

Voittajan valitsi tänä vuonna Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Pitkän musiikkiuran tehnyt 61-vuotias Pekka Juhani ”Pave” Maijanen on vuosien varrella saanut mainetta laulajana, lauluntekijänä, basistina, kosketinsoittajana, rumpalina, kitaristina ja tuottajana.

Soolouransa lisäksi Maijanen tunnetaan varsinkin Royalsista, Rock'n'Roll Bandistä, Pepe & Paradisesta sekä myös Dingon ja Hurriganesin kosketinsoittaja-tuottajana. Hän on myös toiminut legendaaristen Albert Järvisen ja Hectorin luottomiehenä.

Pave Maijasen hittejä ovat muun muassa Pidä huolta, Lähtisitkö, Jano, Joki ja meri, Elämän nälkä ja Ikävä.

Iskelmä Finlandia on Nokian kaupungin myöntämä 10 000 euron arvoinen kulttuuripalkinto, joka luovutetaan muun muassa ansiokkaasta kevyen musiikin edistämisestä. Palkinto jaettiin Tapsan Tahdit -tapahtumassa.

Tapsan Tahdit käynnistyivät tänään Nokian Poutunpuistossa. Avajaispäivänä tapahtumassa esiintyvät esimerkiksi Jani Wickholm, Hauli Bros ja Juha Metsäperä. Huominen huipentuu Pave Maijasen konserttiin. Häntä ennen lavalla nähdään aiempien vuosien voittajat Pepe Willberg sekä Eino Grön. Tapsan Tahtien sunnuntain ohjelma on suunnattu nuorille ja lapsille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme