Mainos
Mainos

Paviljonki avaa ovet designpääkaupunkiin

Helsingissä avataan tänään designpääkaupungin sydän - ei vielä suurelle yleisölle, mutta lauantaista eteenpäin se kertoo kaikille, mistä designpääkaupunkivuodessa on kysymys.

Paviljonki on kaikille avoin tila Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon välissä.

Paviljongin avajaisviikonloppuna paikalla voi askarrella vaikkapa äitienpäiväkukan origamityöpajassa. Myös Aalto-yliopiston Puustudio on paikalla viikonlopun molempina päivinä. Lisäksi tarjolla on brunssia, elokuva ja kesän ohjelman esittelyä.

Aalto-yliopiston Puustudion opiskelija- ja asiantuntijaryhmän suunnittelema paviljonki on suomalaisen puurakentamisen huippunäytös. Se perustuu opiskelija Pyry-Pekka Kantosen suunnitelmaan, joka voitti aiheesta järjestetyn suunnittelukilpailun keväällä 2011.

Paviljonki on auki tiistaista sunnuntaihin 12.5.–16.9.2012 klo klo 11–21.

Paviljongin ovat designpääkaupungin kanssa toteuttaneet Aalto-yliopisto, Arkkitehtuurimuseo, Designmuseo ja UPM. Maksuttoman ohjelman on koordinoinut Demos Helsinki.

(MTV3)

Katso Ilkka Suppasen ja Yrjö Kukkapuron haastattelu (Huomenta Suomi 10.5.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme