Mainos
Mainos

Perheen erimielisyydet varjostivat Michael Jacksonin muistokonserttia

Michael Jacksonin perheen erimielisyydet varjostivat legendan muistokonserttia Britanniassa lauantaina. Muun muassa Janet Jackson jäi pois, koska Michaelin henkilääkärin oikeudenkäynti on vielä kesken.

Myös veljet Jermaine ja Randy ovat arvostelleet konsertin pitämistä oikeudenkäynnin aikana. Jotkut fanitkin ovat olleet samalla kannalla, minkä takia tapahtumaan oli 10000 lippua myymättä vielä muutama päivä sitten. Cardiffin Millennium-stadionille mahtuu 50000 katsojaa.

Cardiffiin odotettiin useita muita Michael Jacksonin sisaruksia kuten La Toyaa. Fanit toivoivat näkevänsä yleisössä myös hänen äitinsä ja kolme lastaan.

Muun muassa Christina Aguileran, Cee Lo Greenin ja Leona Lewisin oli määrä nousta lavalle illan aikana. Myös Black Eyed Peasin piti alun perin esiintyä Cardiffissa, mutta yhtye vetäytyi konsertista viime hetkellä ilman selitystä.

(MTV3–STT–Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme