Mainos
Mainos

Pieni Suomi perui Firekidin syksyn esitykset

Teatteri Pieni Suomi on perunut syksyn Firekid-esitykset. Nuorten voimin toteutettu musikaali ei myynyt tarpeeksi hyvin suurille ryhmille. Näytöksiä oli määrä olla 20 syksyn aikana. Niiden tilalla teatteri esittää lisää syksyn ensi-iltanäytelmää Pikku Heidiä.

Pienen Suomen on säästettävä rahaa, joten Firekidin markkinointiin ei voitu satsata syksyllä niin paljon kuin olisi pitänyt. Teatterin taiteellisen johtajan Katja Krohnin mukaan katumusikaalin aihe oli joidenkin opettajien mielestä liian rankka koululaisille.

Teatteri Pienen Suomen yhdistäminen Helsingin kaupunginteatteriin on Helsingin kaupunginhallituksen käsittelyssä jälleen maanantaina. Viime maanantaina asia jäi pöydälle.

Sunnuntaina Teatteri Pienessä Suomessa on avoimet ovet yleisölle. Ohjelmassa on mm. teatterityöpajoja kaiken ikäisille, roolipukuja sekä näyttelijätapaamisia.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme