Mainos
Mainos

Pila ja Piirros Helsingissä

Viiltäviä ja hauskoja näkemyksiä politiikasta ja elämänmenosta Euro-Suomessa on nähtävissä Pressiklubilla Helsingissä, jonne maan parhaiden pilapiirtäjien työt on koottu yhteen. Pila ja Piirros näyttelyn tuoreet kuvat piirtävät myös presidenttikilpailun ehdokkaista omat hahmonsa.

Liehuva Liekinvarsi karjalaisen rehevänä ilopillerinä Topinsa kanssa, punapäinen Tarja-täti jakkupuvussaan ja helmissään, isänmaallinen Elisabeth Rehn valtiolaivan ruorissa tai vihreää versova EU-kuningatar Heidi Hautala kukkeimmillaan.Nämä ovat lehtitaiteilijoiden näkemyksiä ehdokkaista. Pila ja piirros -näyttelyn tekijöiden yksi suosikki kuuluu hänkin presidenttipeliin - aina tikkana hampaillaan hallitusta nakertava lainetukka Esko Aho - vastapuolenaan hikoileva, tuskitteleva ja ärjy pääministeri Paavo Lipponen. Näyttelyn kantava voima on myös kansa, joka ei kovin hienohelmaista ja ylvästä ole sekään. Yksi suosikki on tietysti istuva presidentti - piirtäjien pyöreä unelmahahmo.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme