Mainos
Mainos

Pori Jazz uusii johtoaan

Pori Jazz uusii taiteellista johtoaan. Vuodesta 2010 festivaalin taiteellisesta johdosta vastaavat tuottaja-muusikko Tuomas Kallio, toimittaja ja tuottaja Markus Partanen ja muusikko Teppo Mäkynen.

Jyrki Kangas vastaa Pori Jazzin ohjelmaratkaisuista taiteellisena johtajana vielä tulevan kesän festivaalilla.

Pori Jazzin toimitusjohtaja Katja Leppäkosken mukaan festivaali haluaa ratkaisulla varmistaa jatkossakin kansainvälisesti korkean ja ajan tasalla olevan taiteellisen tason.

33-vuotias Tuomas Kallio on helsinkiläinen tuottaja, muusikko ja säveltäjä, jonka projekteja on muun muassa The Five Corners Quintet.

Kansainvälisen jazzin tuottajaksi tuleva Markus Partanen, 45, on Ylen Jazzradion toimittaja ja tuottaja. Hän on myös toimittanut vuonna 2007 kirjan "Rytmihäiriöitä - uuden Suomi-jazzin nousu".

Kotimaista jazzia koordinoiva 34-vuotias Teppo Mäkynen tunnetaan musiikin kentässä muun muassa rumpalina, dj:nä, yhtyeenjohtajana sekä musiikin tuottajana.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme