Mainos
Mainos

Psst, isät – näitä kirjoja voi löytyä huomenna lahjapaketista

Isänpäivä käynnistää perinteisesti jouluun saakka kestävän kirjamyynnin huippusesongin. Tahti kiihtyy edelleen, kun kirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat julkistetaan ensi viikolla.

Tänä syksynä ovat käyneet poikkeuksellisen hyvin kaupaksi erilaiset elämäkerrat ja henkilökuvat.

Syksyn suurin hitti on ollut Ari Mennanderin teos Teemu Selänteestä.

Suomalaisen kirjakaupan ostojohtaja Reetta-Liisa Pikkola uskoo, että Teemu-kirja löytyy myös monesta isänpäivän paketista.

– Tiedän, että monet odottavat sitä Teemua. Ja Ilkka Remeksen Horna on todella ajankohtainen tällä hetkellä, koska se on Ukraina-teemalla. Henkilökohtainen suosikkini ja vinkkini on Juice Leskinen -elämäkerta. Se on huikea kirja ja omaa ikäpolveani edustavat isät varmaan haluavat sen pakettiin, Pikkola kertoo.

Akateeminen kirjakaupan ostopäällikkö Cia Branders uskoo isien innostuvan myös muun muassa Madventures-miesten seikkailuoppaasta, Kauko Röyhkän Ville Haapasalo -elämäkerrasta ja Jo Nesbon dekkarista Isänsä poika.

– Sitten haastaisin isiä vähän tähän Keltaiseen kirjastoon, eli Haruki Murakamin Värittömän miehen vaellusvuodet ja Kim Leinen Grönlantiin sijoittuvan erittäin mielenkiintoisen Ikuisuusvuonon profeetat -kirjan pariin. Eli vähän vähän erilaisia isänpäiväkirjoja ehkä kuin nämä perinteiset muistelmat ja sotakirjat.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme