Mainos
Mainos

Raisa Cacciatore palkittiin Tietopöllöllä

Erityisesti lasten ja nuorten seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin perehtynyt lastenpsykiatri Raisa Cacciatore on saanut tämän vuotisen Tietopöllö-palkinnon.

Suomen tietokirjailijat ry. palkitsi Cacciatoren pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta tietoteosten kirjoittamisesta lapsille ja nuorille. 4000 euron suuruisen palkinnon luovutti tohtori Pentti Arajärvi Turun kirjamessujen avajaisissa. Palkinto jaettiin viidettä kertaa.

Cacciatore on paneutunut myös lasten ja nuorten itsetuntoon ja minäkuvan kehittymiseen liittyviin asioihin sekä positiiviseen aggression hallintaan. Vuodesta 1998 hän on toiminut Väestöliiton seksuaaliterveysklinikalla asiantuntijalääkärinä. Sitä ennen hän työskennellyt mm. koulu-, äitiys-, ehkäisy- ja lastenneuvolalääkärinä. Hän on myös suosittu luennoitsija ja pitää mm.nettivastaanottoa nuorille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme