Mainos
Mainos

Reindeerspotting-Jani menehtyi ulkomailla?

Reindeerspotting-dokumenttielokuvan päähenkilö Jani kuoli mahdollisesti ulkomailla, arvioi elokuvan tuottaneen Bronson Club Oy:n tuottaja Jesse Fryckman.

Fryckman kertoo MTV:n uutisille, että hän on ollut ajoittain kevään jälkeen yhteydessä Janiin.

- Vankilasta pääsyn jälkeen hän lähti reissuun ja välillä ilmoitteli sieltä kuulumisistaan. Kuukausiin en ole hänestä kuullut. En ole myöskään kuullut, että hän olisi palannut Suomeen.

Fryckman painottaa, ettei hän tiedä päähenkilö Janin kuolemasta tiedotusvälineitä enempää.

- Olemme samojen huhujen varassa. Janin sukulaiset ovat vahvistaneet meille hänen poismenonsa. Lisäksi olemme saaneet tiedon myös elokuvan Facebook-sivujen kautta.

Lapin Kansan mukaan rovaniemeläinen Jani kuoli muutama päivä sitten. Ilta-Sanomien saaman tiedon mukaan kuolemaan ei liity rikosta.

Dokumentissa päähenkilö Jani päätyy huumehöyryisen Euroopan-matkan jälkeen vankilaan. Fryckman kertoi maaliskuussa MTV:n haastattelussa Janin kuulumisista.

- Hän pääsi vankilasta reilu kuukausi sitten. Siellä ollessaan Jani lopetti aktiivisen huumeiden käytön ja tällä hetkellä hänelle kuuluu oikein hyvää.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme