Mainos
Mainos

Rihannan konserttijärjestäjät varautuneet myrskysäähän

Hietaniemen konserttialueen eristäminen aloitettiin eilisiltana Helsingissä. Faneja kehotettiin saapumaan Hietaniemeen vasta tänä aamuna klo 9.

– Järjestystoimissa ei tähän mennessä ole ilmennyt minkäänlaisia yllätyksiä. Kaikki on sujunut rauhallisesti suunnitelmien mukaan, sanoo turvallisuuspäällikkö Ville Ketonen Live Nationista.

Kun konsertoidaan Hietaniemessä, järjestelyissä pitää huomioida monta seikkaa.

– Hietaniemi on sijainnillisesti kiinnostava paikka. Ensinnäkin ollaan Helsingin ytimessä. Ihmisiä asuu tässä aivan lähellä. Myös meri ja hautausmaa pitää huomioida ja toimia korrektisti.

Nätti yhdessäelo on Ketosen tavoitteena.

Hietaniemen uimaranta on konserttivieraiden käytössä normaaliin tapaan. Rantavalvojat ovat paikalla turvaamassa tilannetta.

Hietaniemeen ei tänään pääse rantautumaan ollenkaan veneellä. Ohitse pääsee kuitenkin vesiteitse, mutta noin kahdensadan metrin päästä rannasta.

Myös sateeseen on varauduttu.

– Jos illalla on poikkeuksellisen kovaa sadetta tai myskyä, meillä on omat varotoimenpiteemme lavan tekniikan suhteen, sanoo Ketonen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme