Mainos
Mainos

Riitta Uosukaisesta kirja

Aino Suholan kirjoittama henkilökuva eduskunnan puhemiehestä Riitta Uosukaisesta ilmestyy ensi syksynä Otavan kustantamana. Aino Suhola tarkastelee kirjassaan Riitta Uosukaista niin poliitikkona kuin yksityishenkilönäkin. Aino Suhola on Uosukaisen entinen työtoveri ja ystävä.

-Elämä ei taivu suunnitteluun eikä Riitta Uosukainen rooliin. Hän on täyttä ihmistä koko ajan: tasavallan toinen ja Topin ensimmäinen nainen, parlamentin puhemies ja demokratian tulisieluinen puolustaja ja kotikutoinen karjalainen, joka kumartuu kansan puoleen ja rakastaa ihmistä, sanoo Suhola.

Aino Suhola on julkaissut useita teoksia ja kirjoittanut teatterimonologeja. Vuonna 2000 ilmestyi hänen kirjoittamansa teos Sylvi Kekkosesta, Luja ja urhollinen sydän Sylvi Kekkosen elämä. Suhola työskentelee toimittajana sanomalehti Keskisuomalaisessa ja hän oli Keskustan kansanedustajana 1991-1999.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme