Mainos
Mainos

RMJ jäi rajusti yleisötavoitteestaan

Suomen suurin juhannustapahtuma RMJ jäi kauas yleisötavoitteestaan.

Odotetun 120 000 ihmisen sijaan Porissa järjestetyille juhlille saapui vain noin 80 000 juhlijaa kolmen päivän aikana. Vaikka yleisötavoitteesta jäätiin, järjestäjät ovat tyytyväisiä kävijämäärään ja festivaalin uuteen paikkaan.

Porin keskustaan Raumalta muuttanut Raumanmeren juhannus vietti 10-vuotisjuhliaan uudessa kaupungissa. Promoottori Kalle Keskinen myöntää, että alkuperäinen 120 000 kävijän tavoite oli turhan kunnianhimoinen. Tapahtuman järjestäjän Sedu Koskisen mukaan juhlista päästiin kuitenkin taloudellisesti omilleen.

Festivaalialueena ollut Kirjurinluoto sen sijaan täytti kaikki järjestäjien odotukset. Keskinen uskookin, että tapahtuma jatkaa Porissa. Tapahtuman nimeä on kuitenkin ajateltu muuttaa, ja uudesta nimestä aiotaan järjestää yleisökilpailu syksyllä.

Myös Porin poliisin mukaan juhla sujui yleisesti ottaen hyvin. Huumevalvonnassa poliisi kuitenkin paljasti noin 70 ihmisen huumausainerikokset. Käyttäjiltä takavarikoitiin eniten ekstaasia ja kannabista.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme