Mainos
Mainos

Rock-legenda Andy McCoy muistelee huuruista uraansa

Muusikko Andy McCoy on tänään julkistanut muistelmateoksensa "Sheriffi McCoy". Kirjassa ei ole suuria uutisia, mutta faneja kiinnostavia kulissien takaisia tarinoita riittää, esimerkiksi ensimmäisen kansainvälisesti menestyneen suomalaisbändin, Hanoi Rocksin, ajoilta.

Andy McCoy on suomalaisen rockin Suuri Persoonallisuus, jolle muistelmien julkaiseminen 39-vuotiaana on täysin luontevaa. Andy kirjoittaa, että hän on elänyt värikkään elämän, mutta jos kaikki mitä hänestä puhutaan, olisi totta, hän olisi kuollut jo 110 kertaa.

McCoy kirjoittaa avoimesti bailaamisistaan ja heroiinikoukuistaan, ja tulee samalla vahvistaneeksi, että tarinat hänen elämästään eivät toisaalta ole suurestikaan liioiteltuja.

- En mä ole sekoileva muusikko ollenkaan. Mä oon aina ollut helvetin määrätietoinen, mitä mä haluun mun musiikissa, Andy McCoy sanoi MTV:n uutisille.

Andy McCoy oppi musiikin alkeet vaariltaan. Ura alkoi isoveljen bändissä. Kun ensimmäistä levyä purkitettiin, viisitoistavuotias Andy oksensi edellisillan halvat viinit studion lattialle. Pilven poltto oli alkanut jo ala-asteella.

-Ehkä heroiini, silloin kun mä olin tosi koukussa, vaikutti mun musaan. Multa alko tulla aika synkkää ja aika metallisen kovaa musiikkii. Susta tulee orja ja huora tälle pulverille ja sä et voi voittaa. Jos sä joudut heroiinin kanssa tekemisiin, niin sä joudut virkavallan kanssa tekemisiin aikaisemmin tai myöhemmin., McCoy kertoo.

Hanoi Rocks hajosi rumpalin kuolemaan auto-onnettomuudessa. Andy kirjoittaa, että oli muutakin. Yhtyeen ja tyttöystävien välit olivat solmussa, dokaamista ja huumeita oli liikaa. Nyt Andy ja Mike Monroe soittavat taas yhdessä, ja Andy haluaa tehdä biisejä, jotka antavat hyviä fiiliksiä.

-Toivo ja ilo kimpassa on aika stydi paketti tulevaisuutta varten, hän toteaa.

(MTV3)

.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme