Mainos
Mainos

Röllin sydän ihastuttaa maailmalla

Röllin sydän -animaatioelokuva voitti eilen Chicagon lastenelokuvafestivaaleilla Yhdysvalloissa parhaan animaation palkinnon. Palkinto on merkittävimpien katsojien antama eli lasten juryn palkinto. Lokakuussa Röllin sydän voitti parhaan animaation palkinnon Saksassa järjestetyillä Schlingel 2008 -festivaalilla.

25. kerran järjestetty The Chicago International Children's Film Festival (CICFF) on Pohjois-Amerikan suurin ja arvostetuin lapsille suunnattu elokuvafestivaali. Chicagon lastenelokuvafestivaaleilla nähtiin yli 400 elokuvaa 40:stä eri maasta. CICFF on myös ainoa lastenelokuvafestivaali, jonka Academy of Motion Picture Arts and Sciences on hyväksynyt Oscar-kelpoiseksi.

Röllin sydän on animaatioseikkailu, jossa Rölli nähdään ensimmäistä kertaa valkokankaalla piirroshahmona. Röllin sydän (Quest for a Heart) on myyty ulkomaille 12 maahan. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Pekka Lehtosaari. Nimiroolissa kuullaan näyttelijä Allu Tuppuraista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme