Mainos
Mainos

Säveltaiteen valtionpalkinnot Erik Lindströmille ja Esa Pulliaiselle

Säveltäjä, sovittaja ja muusikko Erik Lindström ja Agents-yhtyeen johtaja ja kitaristi Esa Pulliainen (kuvassa 1. oikealta) saavat tämän vuoden säveltaiteen valtionpalkinnot.

-Tänään, ensimmäisenä suomalaisen musiikin päivänä, olemme jakamassa säveltaiteen vuoden 2003 valtionpalkintoa kahdelle taiteilijalle, jotka ovat työskennelleet myös perinteisen iskelmä- ja tanssimusiikin alueella, kulttuuriministeri Kaarina Dromberg sanoi 13 000 euron arvoisten palkintojen luovutustilaisuudessa tiistaina Sibelius-Akatemiassa Helsingissä.

-Vanhemmalla palkituista on ansiokas taiteellinen ura jazzmuusikkona. Erik Lindström on veteraanimuusikko ja säveltäjä, joka edelleen on hyvässä soittokunnossa ja luomisvireessä. Toinen palkituista, Esa Pulliainen, on legendaarisen Agents-yhtyeen persoonallisen soundin luoja ja tarpeen niin vaatiessa täysverinen rockmuusikko.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme