Mainos
Mainos

Selin: Mannerheim-elokuva lähempänä kuin koskaan

Tuottaja Markus Selin kertoo olevansa toiveikkaampi kuin koskaan aikaisemmin Mannerheim-elokuvan toteutumiseen.

- Olen äärimmäisen toiveikas. Emme ole koskaan olleet näin lähellä, että meillä olisi rahoituspaketti kasassa, Selin myöntää.

Tuottajan mukaan elokuvan teossa joutuu aina varautumaan kaikkeen. - Siinä voi tapahtua mitä tahansa En usko enää mihinkään elleivät nimet ole paperissa.

Vastatuulessa jo vuosia olleen suurelokuvahankkeen kohtalon odotetaan ratkeavan lähitulevaisuudessa. Selin kertoo MTV:n haastattelussa, että tarkoitus on saada aikaiseksi ratkaiseva sopimus ensi viikolla, Berliinin elokuvajuhlien aikana.

Tuottaja Markus Selinin ja ohjaaja Renny Harlinin Mannerheim-elokuva on Suomen elokuvahistorian suurin hanke, ja sen budjetti kymmenen miljoonaa euroa. Tuotantotukea Suomen elokuvassäätiöstä se sai 450 000 euroa.

Rahoitusongelmien vuoksi elokuvan tuotanto laitettiin jäihin vuosi sitten. Jos kaikki olisi sujunut suunnitelmien mukaan elokuvan ensi-ilta olisi ollut jo viime kuun puolivälissä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme