Mainos
Mainos

Sibelius ihastutti rautatieasemalla - katso video!

Moni työmatkalainen hämmästyi toden teolla, kun Helsingin rautatieasemalla koettiin tänään yllättäen viulukonsertti Sibeliuksen sävelmistä.

Niin sanotut flash mob -tempaukset yleistyvät Suomessa. Flash mobilla tarkoitetaan julkisella paikalla järjestettyä yllätyksellistä tapahtumaa, johon osallistujat ilmoittautuvat internetin välityksellä.

Alunperin flash mobien taustalla olivat taideperfomanssit.

- Flash mob liittyy verkostointiin ja yleisen hyvän jakamiseen. Siitä se on myöskin muuttunut markkinointikäyttöön, sanoo esitystaiteilija ja kaupunkitaiteen opettaja Meiju Niskala.

Suomessa nähtyjä flash mobeja ovat muun muassa kaupungilla jaetut ilmaiset halaukset ja niin kutsutut Freeze-tapahtumat, jossa iso joukko ihmisiä pysähtyy samaan aikaan keskelle kiireistä kaupunkia.

Seuraava iso flash mob järjestetään viikonloppuna, jolloin Tampereella ja Helsingissä ihmiset kokoontuvat samaan paikkaan tanssimaan Michael Jacksonin biisejä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme