Mainos
Mainos

Silvia Modig perusti eduskuntaan rock-klubin

Vasemmistoliiton kansanedustaja Silvia Modig on perustanut eduskuntaan rock-klubin. Rock-klubin ensimmäinen konsertti oli Apocalyptica uudessa Musiikkitalossa.

Silvia Modig korostaa klubin merkitystä ymmärryksen ja tiedon lisääjänä.

- Kansanedustajat voivat omin silmin nähdä, että Apocalyptican kaltaisten maailmanmenestysten takana on paitsi valtava määrä harjoittelua ja koulutusta, myös ihan fyysiset edellytykset harjoittelulle.

Modig muistuttaa, että nuorten bänditiloista on monin paikoin pulaa, ja usein niiden vuokrat ovat mahdottomia bändin hyvin pienelle budjetille.

- Musiikki on kuitenkin erittäin kehittävä ja hyödyllinen harrastus, joka tekee nuorille pelkkää hyvää. Siksi kaikkien tulisi voida halutessaan harrastaa bändisoittoa.”

Modig perusti klubin yhteistyössä Musiikkituottajat – Ifpi Finlandin kanssa. Klubin kautta kansanedustajat pääsevät tutustumaan musiikin tekijöihin ja heidän toimintaedellytyksiinsä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme