Mainos
Mainos

Spede-palkinto suunnitteilla

Suomeen ollaan perustamassa Pertti Pasanen -viihdekulttuuripalkintoa. Hanketta ovat lähteneet rakentamaan yhteistyössä Studio Kymppi ry ja Spede Pasasen tytär Pirre Pasanen. Studio Kymppi on suomalaisen radio- ja tv-viihteen seura. Seuran mukaan nyt on erinomainen mahdollisuus - ellei peräti velvollisuus - kunnioittaa viihteemme mestareita palkinnolla. Uuden palkinnon on määrä paitsi kunnioittaa Speden elämäntyötä, myös auttaa arvostamaan viihdekulttuuria sekä innostaa tekijöitä ja esittäjiä.

Studio Kympin mukaan vaatimustaso palkinnon jakamiseen asetetaan korkealle. Palkinto jaettaisiin vuosittain, mikäli joka vuosi pystytään löytämään sen arvoinen henkilö tai viihdeprojekti. Palkinnon voisivat saada radio- ja tv-viihteen, teatterin, elokuvan sekä musiikin alalla toimivat. Pertti Pasanen -palkintoon on tarkoitus liittää rahasumma.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme