Mainos
Mainos

Springfieldit taistelevat The Simpsons Movien ensi-illasta

Sarjan 18-vuotisen historian aikana ei ole paljastunut, mikä Yhdysvaltain yli 30 Springfieldistä on sarjan tapahtumapaikan esikuva.

Neljätoista eri Springfieldin kaupunkia ympäri Yhdysvaltoja taistelee tulevan The Simpsons Movie -elokuvan ensi-illan isännyydestä.

Suositun piirretyn Simpsonit-televisiosarjan luoja Matt Groening sijoitti sarjan tapahtumat fiktiiviseen Springfieldin kaupunkiin huomattuaan, että Springfield on yksi Yhdysvaltain tavallisimmista kaupunginnimistä.

Satiirisen sarjan 18-vuotisen historian aikana ei ole käynyt ilmi, mikä Yhdysvaltain kaikkiaan 34 Springfieldistä on sarjan tapahtumapaikan esikuva.

- Meistä me olemme Se Oikea Springfield. Samankaltaisuus sarjan ja meidän välillämme on hämmästyttävän tarkka, Illinoisin osavaltion Springfieldin matkailutoimiston johtaja Tim Farley sanoo.

Ensi-illan isäntää on saanut äänestää internetissä, ja tulos julkistetaan tiistaina 10. heinäkuuta. Elokuvan maailmanensi-ilta on 26. heinäkuuta.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme