Mainos
Mainos

Storgård Svenskanin johtoon

Teatteritaiteen maisteri Johan Storgård on valittu Ruotsalaisen Teatterin johtajaksi. Hän ottaa tehtävän vastaan ensi elokuussa, jolloin nykyinen johtaja Lars Svedberg jättää Svenskanin johdettuaan laitosta kuusi vuotta. Storgård on 37-vuotias. Hän on näyttelijä ja toiminut viimeksi Teatteri Viiruksen johtajana.

-Teatterinjohtajan työstä tulee tietysti päähuoleni, mutta en aio kokonaan lopettaa näyttelemistä. Olen antaumuksellinen teatteri-ihminen, ja ajattelin jatkaa ammattini harjoittamista, lupasi Storgård tuoreeltaan nimityksensä jälkeen.

Uusi johtaja nähdään Svenskanin parrasvaloissa jo huhtikuussa, jolloin hän esiintyy Arne Ankan roolissa. Näytelmä sai ensi-iltansa vuosi sitten teatteri Viiruksessa, ja esitys on vieraillut myös Kansallisteatterissa. Teatteri Viiruksen johtaminen jää nyt näyttelijöiden Robert Enckellin ja Tobias Zilliacuksen huoleksi.
-Viiruksen tulevaisuus on hyvissä käsissä, Storgård vakuuttaa.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme