Mainos
Mainos

Sukkahousupullaa ja silikonia näyttelijöiden lautasella

Mistä on näytelmä tehty? Näyttelijöistä, puvustuksesta ja tietysti lavastuksesta. Monissa näytelmissä myös kokataan, syödään ja istahdetaan kahvipöytään ja miten hyvältä nuo herkut näyttävätkään katsomossa.

Teatteriruoan syömisestä saa takuuvarmasti vatsanpuruja, sillä niiden teossa on käytetty, luovuuden lisäksi, muun muassa silikonia, sukkahousuja, moppeja ja vaahtomuovia, siis täysin syömäkelvotonta, mutta upeita luomuksia.

Teatteriruoan salat paljastuu Teatterimuseon pop up -näyttelyssä Galleria Esplanadissa. Näyttely järjestetään uuden lastensairaalan hyväksi. Näyttelyyn on itsessään vapaa pääsy, mutta vapaaehtoiset sisäänpääsymaksut luovutetaan lyhentämättömänä uuden lastensairaalan hyväksi.

Helsingin Kaupunginteatterissa tarpeistonsuunnittelija Juhani Rytkölällä on taito näpeissään loihtia mitä aidoimman näköisiä ruokia näyttelijöiden lautaselle. Pitkän uran teatterimaailmassa tehneellä Rytkölällä on myös hersyviä tarinoita teatterista ja sen leikkiruoista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme