Mainos
Mainos

Suomalaistaiteilijoita Los Angelesin taidebiennaaliin

Taiteilijat Riitta Nelimarkka ja Veli Granö osallistuvat Yhdysvaltain länsirannikon suurimpaan kansainväliseen nykytaiteen katselmukseen.

L.A. International Biennial Art Invitational -tapahtumaan osallistuu yli 200 taiteilijaa 30 maasta. Näyttelyitä on esillä Los Angelesin gallerioissa ja taidemuseoissa kuuden viikon ajan. Biennaali alkaa keskiviikkona.

Riitta Nelimarkan tekstiilinäyttely Northern Brights on taiteilijan ensimmäinen yksityisnäyttely Yhdysvalloissa ja se nähdään Muoti-instituutin galleriassa 23.heinäkuuta-7.syyskuuta. Katselmuksessa on esillä kaksikymmentäkaksi villareliefiä Oceania- ja Elise-sarjoista.

Veli Granön video The Path to the Quays House esitetään osana Head Frame -videopresentaatiota, johon osallistuu 13 taiteilijaa. Video esitetään taidebiennaalin avajaisissa Bergamot Station galleriakompleksissa. Sen jälkeen presentaatio on nähtävissä William Turner galleriassa Venicessä 18.elokuuta saakka.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme