Mainos
Mainos

Suomirock Hall of Fame Tampereelle

Suomirock halutaan nostaa todelliseen arvoonsa - pian suomalaisen rockmusiikin menneisyyteen ja nykytilaan voi tutustua museossa.

Tampereelle työstetään Suomirockin Hall of Famea, joka tulee olemaan läpileikkaus Suomessa vaikuttaneista ja vaikuttavista Suomirock -yhtyeistä ja musiikintekijöistä. Tarkoituksena on myös palkita vuosittain urallaan ansioituneita Suomirockin ammattilaisia.

Suomirockin Hall of Famen kiinteän näyttelyn sisällöstä ja suuntalinjoista vastaa perustettava museotoimikunta, joka koostuu alan ansioituneista tekijöistä ja museotoimen ammattilaisista.

Suomirock -musiikin näkökulmasta Hall of Fame on paikka, joka vihdoin nostaa kyseisen ilmiön sen ansaitsemalle tasolle. Suomirockin merkitys suomalaiselle kulttuurille on merkittävä. Sanoitukset ja lyriikat ovat tulkinneet tavallisen suomalaisen tarinaa koruttomasti jo useiden vuosikymmenten ajan. Monet Suomirockin klassikot ovat jo kiinteä osa kansanperinnettä.

Hanketta suunnitellaan yhteistyössä Tampereen Kaupungin Museotoimen ja Tuotantoyhtiö Katastrofi Productionin kanssa.

Hankkeen suunnitellaan valmistuvan ensi vuoden lopussa.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme