Mainos
Mainos

Taiteiden yötä juhlitaan jälleen Helsingissä

Helsingissä vietetään huomenna taiteiden yötä.

Helsingissä vietetään huomenna taiteiden yötä jo viidennettätoista kertaa. Luvassa on muun muassa musiikkia, tanssia, teatteria ja runoutta. Nähtävää ja koettavaa on myös kuvataiteiden ja kirjallisuuden ystäville.

Ohjelmaa järjestetään ydinkeskustan ohella eri puolilla kaupunkia. Valtaosa tapahtumista ajoittuu iltaan, ja yleensä ne ovat maksuttomia. Lisäksi osa museoista avaa ovensa ilmaiseksi. Helsingin kaupungin rakennusvirasto varautuu kävijöihin lisäämällä keskusta-alueelle ja Kaivopuistoon ylimääräisiä käymälöitä ja roska-astioita. Esplanadin puiston kukkaistutukset suojataan aidoin. Yön aikana liikkuu kaupungilla siivouspartioita, ja siivous pyritään saamaan loppuun jo ennen aamua.

HKL ajaa torstai-iltana ja seuraavana yönä lisävuoroja. Liikenteessä on kaksi erikoisraitiovaunua, joista 6X ajaa Senaatintorilta Paavalinkirkolle ja 10X Yrjönkadulta Kuusitielle. Aamuyönbussit 01N-08N kulkevat perjantain vastaisena yönä keskiviikon ja torstain välisen yön aikataulujen mukaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme