Mainos
Mainos

Tarmo Manni kuollut

Näyttelijä, professori Tarmo Manni on kuollut. Hän kuoli aamulla Helsingissä Laakson sairaalassa aivoverenkiertohäiriöiden jälkiseurauksiin. Manni oli kuollessaan 78-vuotias. Hänet tunnettiin voimakkaista roolitöistä teatterissa, elokuvissa ja televisiossa.

Tarmo Manni piti elämänsä suurena roolina Mielipuolen päiväkirjaa. Hän esitti sitä kotiteatterissaan Suomen kansallisteatterissa kahdeksan vuotta.

Lapsuutensa Manni eli Saarijärvellä suutarinmökissä yksitoistalapsisessa perheessä. Hän ei koskaan peitellyt elämänsä ankeaa alkua, eikä muutakaan. Hän sanoi aina kiertelemättä mitä ajatteli.

Tarmo Manni oli harvinainen tähti -valovoimainen diiva, joka sanoi olevansa "Suomen Paras Näyttelijä". Vielä jäähyväisnäytännössään Manni yllätti täpötäyden salin. Ei sanaakaan koko esityksen aikana - vain Mahlerin musiikki ja kuninkaan tuoli. Manni oli valmis jättämään näyttämön.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme