Mainos
Mainos

Teatterikesän esityksiä loppuunmyyty

Tampereen Teatterikesän esityksistä on maailmankuulun Tagankan esitys Marat/Sade jo täysin varattu. Kotimaisista on loppuunvarattu Q-teatterin Viettelysten vaunu.

Teatterikesää vietetään 8.-13. elokuuta. Parhaiten kansainvälisistä esiintyjistä on vetänyt Moskovan komedia- ja draamateatteri Taganka. Teatteriguru Juri Ljubimov ja Taganka vierailivat Suomessa viimeksi 18 vuotta sitten. Yleisöä on myös kiinnostanut kovasti bulgarialaisen Teater Credon hullunhauska Päällystakki.

Vetovoimaa on lisäksi skotlantilaisen Theatre Workshopin anarkistisella esityksellä D.A.R.E. Q-teatterin Viettelysten vaunun lisäksi samaisen teatterin Gekko on ollut kysytty.

Lähes loppuunmyytyjä ovat myös Koko Teatterin Eva B., Oulun tanssin keskuksen Suhteita, Seinäjoen kaupunginteatterin Valokuvavarkaat ja Raivoisien Ruusujen Kapinoivat eläkeläiset. Järjestäjien mukaan myös loppuunvarattuihin esityksiin kannattaa kysyä peruutuspaikkoja.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme