Mainos
Mainos

Tenori pilkkasi yleisöään Espanjassa

Argentiinalainen tenori Jose Cura joutui pyytämään anteeksi pilkattuaan Madridissa hänelle buuannutta yleisöä. Cura oli joulun alla mukana Madridin Teatro Realissa Giuseppe Verdin oopperassa Trubaduuri. Syystä tai toisesta yleisö ei ollut tyytyväinen Curan osuuteen ja alkoi buuata hänelle.

Cura vastasi buuauksiin pitämällä yleisölle pilkkasaarnan.
-Laulan teille kaikille, enkä ainoastaan niille jotka haisevat pahalle, Cura totesi neljä minuuttia kestäneen puheensa aikana. Espanjassa Curan käytös herätti närää. Myös kulttuuriministeri Pilar del Castillo totesi Curan menneen liian pitkälle.

Cura pyysi käytöstään anteeksi, mutta muistutti, kuinka helppoa yleisön seasta on pilkata esiintymislavan valoissa olevaa taiteilijaa.
-Kunnioitan mielipiteenvapautta, kunhan mielipiteet ovat perusteltuja ja ne esitetään niiden kohteelle oikeudenmukaisissa olosuhteissa, Cura painottaa. Jose Curan oli tarkoitus esiintyä joulukuussa myös Suomessa. Vierailu peruuntui vähäisen lipunmyynnin vuoksi.

(STT-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme