Mainos
Mainos

The Beatlesin tarina musikaaliin

Porin teatteri esittää ensi syksynä The Beatles Story-musikaalin, jossa fakta ja fiktio sekoittuvat.

The Beatles herää henkiin ensi syksynä Porin Teatterissa kantaesitettävässä musikaalissa. Idea The Beatles Story -musikaaliin muhi Porissa pitkään. Teatterissa kun on vahvaa musiikkiosaamista.

Teatterinjohtaja Reino Braggen mukaan urakkaan ryhtymistä helpotti myös se, että kapellimestari Seppo Tyni on Beatles-tuntija.

- Etsimme valmistakin näytelmää siinä onnistumatta. Veriveljet-musikaalin käsikirjoittaja Willy Russell on tehnyt tekstin aiheesta, mutta sittemmin kieltänyt sen lukemisenkin, kertoo musikaalin käsikirjoituksesta ja ohjaamisesta vastaava Bragge.

Tarina on, mutta pääosan saa musiikki. Bragge varoittaa Suomen Beatles-diggareita, että draamassa fakta ja fiktio sekoittuvat.

Pete Bestin eroa ei puida, vaan näytelmässä nähdään alusta asti vain perusnelikko: Vesa HaltsonenJohn Lennonina, Teemu Niemelä Paul McCartneyna, Matti Hakulinen George Harrisonina ja Janne Turkki Ringo Starrina. Musikaalin kantaesitys on syyskuussa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme