Mainos
Mainos

Toimittaja Sanna Kiiski: "Kirjallisuus on meillä hepreaa"

Kun toimittaja Sanna Kiiski kertoo, että kirjallisuus hänen kotonaan on hepreaa, hän tarkoittaa sitä konkreettisesti. Heprea on hänen miehensä äidinkieli, jota esikoinen kuuntelee ja jos ei lue niin ainakin katselee sujuvasti. Poika on vuoden ja neljän kuukauden ikäinen.

-Se on uskomatonta miten hän automaattisesti kääntelee hepreankielisten kirjojen sivuja oikeaoppisesti lopusta alkuun eikä kuten meillä, kertoo Sanna.

Itse Sanna ei lue hepreankieltä mutta suomea sitäkin nopeammin. Hän oppi lukemaan neljävuotiaana, hänelle luettiin paljon ääneen senkin jälkeen ja hän on itse oppinut käyttämään tyhjän odotusaikansa lukemiseen.

-Minulla on aina kirja laukussa. Luen bussissa, töissä maskissa istuessa ja jopa Huomenta Suomen mainostauoilla, kertoo Kirja-aamun vakinainen juontaja.

Ennakkoluuloton lukija Sanna Kiiski on yksi MTV3:n kirjasuosittelijoista. Hän kertoo mitkä viisi kirjaa hän antaisi lahjaksi tärkeälle ihmiselle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme