Mainos
Mainos

Turkka Keinonen on vuoden teollinen muotoilija

Teolliset muotoilijat -yhdistys on valinnut vuoden teolliseksi muotoilijaksi Turkka Keinosen. Hän on käytettävyyden asiantuntija ja aiheeseen liittyvän tutkimuksen uranuurtajia Suomessa.

Teollisena muotoilijana Keinonen on vuorovaikutteisen suunnittelumetodin johtavia asiantuntijoita. Hän on lisännyt merkittävästi teollisen muotoilun käsitystä käytettävyyden merkityksellisyydestä ja moniulotteisuudesta. Hän on ollut osaltaan vakiinnuttamassa käyttäjäkeskeisen muotoilun metodia suomalaiseen muotoilukulttuuriin.

Kuluttajan näkökulma pyritään aktiivisesti huomioimaan jo konsepti- ja tuotesuunnitteluvaiheessa. Keinonen on onnistunut oivallisesti työssään yhdistämään teorian ja käytännön. Väiteltyään taiteen tohtoriksi Taideteollisessa korkeakoulussa kaksi vuotta sitten hän on osallistunut Nokia Research Centerin tuottamaan käytettävyyden tutkimukseen ja konseptisuunnitteluun.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot