Mainos
Mainos

Turun musiikkijuhlat palkittiin vuoden festivaalina

Kulttuuritapahtumien yhteistyöjärjestö Finland Festivals on nimennyt Turun musiikkijuhlat vuoden festivaaliksi. Festivaali sai tunnustusta muun muassa monipuolisesta ohjelmistostaan.

Finland Festivals on nimennyt Turun musiikkijuhlat vuoden festivaaliksi.

Neuvottelukunnan perustelujen mukaan Turun musiikkijuhlat on 32 vuoden ajan ollut keskeinen musiikkitapahtuma ja se kiinnostaa suomalaista ja kansainvälistä ammattiväkeä, mediaa ja yleisöä. Festivaalin ohjelmisto kattaa vanhan ja uuden musiikin, kansainväliset ja kotimaiset huiput ja antaa myös tilaisuuden tulevaisuuden nimille. Turun musiikkijuhlat sai tunnustusta myös monipuolisuudestaan ja määrätietoisuudestaan kehittyä.

Kulttuuritapahtumien yhteistyöjärjestö Finland Festivals nimesi nyt neljännen kerran vuoden festivaalin. Vuoden festivaalinvalinnalla halutaan painottaa laatua, sisällön ja organisaation tasoa sekä uudistumista.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot