Mainos
Mainos

Turun Zorrossa vastoinkäymisiä

Vartiovuorella majaileva Turun kesäteatteri tarjoaa yleisölle tänä kesänä Zorron seikkailuja. Miekkamiehen taustatyöryhmä on kuitenkin kokenut harjoituskaudella kovia, ja sairastelut jatkuvat yhä ensi-illan lähestyessä.

Toukokuun puolivälissä aloitettujen harjoitusten ensimmäisellä viikolla keskeisiä rooleja esittävät Amira Khalifa ja Jukka Leisti joutuivat virustaudin kynsiin, ja myöhemmin sama tauti tarttui myös Anneli Saaristoon. Toisella harjoitusviikolla näyttelijä Martti Perfiljeff putosi lavasteista ja teloi selkänsä. Tänään, ensimmäisenä kenraaliharjoituspäivänä, Anneli Saaristo venäytti vasemmasta jalastaan nivelsiteet niin pahasti, että perjantaisessa ensi-illassa hänet nähdään lavalla pyörätuolissa tai kainalosauvoissa. Pääroolien näyttelijät, Zorro Janne Virtanen ja kuvernöörin lesken tytär Hanna-Riikka Siitonen, ovat toistaiseksi selvinneet harjoituskaudesta vammoitta. Jussi Helmisen käsikirjoittama Zorron miekka -näytelmä on Zorron tarinan suomalainen kantaesitys. Turun kesäteatterin esityskausi on 15.6.-15.8.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme