Mainos
Mainos

Turussa pohditaan kielen ja yhteiskunnan suhdetta

Kielen rooli yhteiskunnallisessa murroksessa on aiheena Turussa tänään alkaneessa kansainvälisessä seminaarissa. Viiden päivän aikana seminaarin ohjelmassa on kaikkiaan 25 esitelmää.

Suomen yliopistojen tutkijoiden lisäksi seminaarissa on asiantuntijoita Saksasta, Venäjältä ja Puolasta. Euroopassa 1900-luvun lopulla tapahtuneet syvälliset yhteiskunnalliset muutokset ovat tarjonneet harvinaislaatuisen mahdollisuuden tutkia kielen ja yhteiskunnan välistä vuorovaikutusta.

Seminaarissa on mukana kielentutkijoiden lisäksi viestinnän, historian, politiikan ja kirjallisuuden tutkijoita. Seminaari liittyy Turun yliopiston 80-vuotisjuhlaohjelmaan ja juhlistaa samalla germaanisen filologian oppituolin perustamisen 75-vuotisjuhlavuotta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot