Mainos
Mainos

Tyttö sinä olet tähti palkittiin Norjan Amandalla

Elokuva Tyttö sinä olet tähti on menestynyt sekä kotimaassa että kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.

Elokuva Tyttö sinä olet tähti on voittanut pohjoismaisen esikoiselokuvan palkinnon Norjan Amanda-elokuvapalkintogaalassa Haugesundissa myöhään illalla. Amanda-voittopokaalin ja 50 000 kruunun rahapalkinnon vastaanotti elokuvan ohjaaja Dome Karukoski.

-Tämä oli todennäköisesti elämäni ainoa tilaisuus voittaa Norjan "Jussi-palkinto", ja se osui kohdalle, kommentoi Karukoski voittoa.

Tyttö sinä olet tähti on menestynyt sekä kotimaassa että kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Festivaaliputken avasi arvostettu New Yorkin Tribeca Film Festival, jonka jälkeen kysyntä on ollut hyvin tiivistä. Elokuvasta on jouduttu ottamaan kolme englanniksi tekstitettyä kopiota tavanomaisen yhden sijaan. Elokuvan Pohjoismaita ja Saksaa koskevat levitysneuvottelut ovat myös loppusuoralla.

Tyttö sinä olet tähti perustuu Pekko Pesosen käsikirjoitukseen ja siinä esiintyvät muun muassa Pamela Tola ja Samuli Vauramo.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme