Mainos
Mainos

Uuden-Seelannin näyttelijäliitto lopettaa Hobitti-boikotin

Uuden-Seelannin näyttelijäliitto on päättänyt lopettaa Hobitti-elokuvaa koskevan boikotin, sillä kuvaukset halutaan säilyttää Uudessa-Seelannissa.

Elokuvan näyttelijöiden ja tuottajien ristiriita uhkasi sekä hidastaa J.R.R. Tolkienin kirjaan perustuvan elokuvan kuvauksia että tuhota Uuden-Seelannin elokuvateollisuuden maineen. Maine nousi merkittävästi sen jälkeen, kun uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Peter Jackson kuvasi Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogiansa maassa.

Kiista syntyi, kun Hobitti-elokuvan tuottajat eivät antaneet liittojen keskustella jäsentensä minimipalkoista ja työskentelyolosuhteista.

Mutta kun maa oli vaarassa menettää ison profiilin projektin, jonka arvioidaan maksavaa 360 miljoonaa euroa, Uuden Seelannin näyttelijäliitto myöntyi uusiin keskusteluihin esiintyjien työoloista tuottajien kanssa.

(MTV3 - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme