Mainos
Mainos

Uusi Elviksen kappale löytynyt

Elvis Presleyltä on löydetty uusi kappale. 40 vuotta kadoksissa ollut laulu julkaistaan lokakuussa.

Elvis Presleyn kannattajille on tiedossa uutta herkkua. Rock'n'rollin kuninkaalta on löydetty aiemmin julkaisematon laulu, joka ilmestyy albumilla lokakuussa. Liki 40 vuotta kadoksissa ollut Elvis-kappale on nimeltään I'm a Roustabout.

Kappale äänitettiin Elviksen vuoden 1964 elokuvaa Roustabout varten. Sävelmän pääsee kuulemaan 7. lokakuuta, jolloin julkaistaan Presley-albumi Elvis: 2nd To None.

Elvarin biisi hävisi aikanaan lauluntekijä Winfield Scottin yksityiskokoelmiin, kun Presley-elokuvan tuottaja päätti valita filmille toisen sävelmän I'm a Roustaboutin sijasta. Scott löysi Elviksen kadonneen laulun kellaristaan New Jerseyssä. Säveltäjä kertoo olevansa mielissään, että kappale julkaistaan vihdoin. Scott ei ole mikään turha lauluntekijä, sillä hän teki yhdessä Otis Blackwellin kanssa Elvis-hitit All Shook Up ja Don't Be Cruel.

Levy-yhtiö BMG kuvailee "uutta" Elvis-kappaletta erääksi musiikkihistorian suurista löydöistä. BMG:n mukaan sävelmä on sielukas ja rivakka poplaulu. Elvis Presleyn kuolemasta on kulunut nyt 26 vuotta.

(STT-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme