Mainos
Mainos

Uusi Risto Räppääjä -elokuva kuvataan kesällä

Suuren suosion saavuttaneet Risto Räppääjä -elokuvat saavat jatkoa. Risto Räppääjä ja viileä Venla -elokuva kuvataan ensi kesänä. Ohjaajana on jälleen Mari Rantasila.

Mukana tulevassa elokuvassa on useita tuttuja näyttelijöitä. Riston, Nellin ja Venlan rooleihin on valittu uudet lapsinäyttelijät. Ristoa esittää Lauri Karo, Nelli Nuudelipäätä Venni Uotila ja viileää Venlaa Olivia Ainali. Uutena nähdään myös Juha Muje Uolevi Horsmaniemen roolissa.

Risto Räppääjä -elokuvat perustuvat Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoihin. Risto Räppääjä oli vuonna 2008 katsotuin kotimainen elokuva 212 000 katsojallaan. Risto Räppääjä ja polkupyörävaras sai viime vuonna lähes 330 000 katsojaa ja oli vuoden toiseksi katsotuin elokuva.

Loppukesästä ilmestyy myös Räppääjä-sarjan uusin, 11. kirja Risto Räppääjä saa isän (Tammi). Siinä Rauha Räppääjällä on uusi hanke: Ristolle on saatava miehinen isähahmo.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme