Mainos
Mainos

Uusi sukupolvi nostaa Talvisodan sankarit esiin

Talvisodan sankareita on muisteltu ennennäkemättömällä tavalla, kun sodasta on kulunut 70 vuotta. Porvoon metsässä esitettävällä Talvisota- näytelmällä haluavat uudet sukupolvet nostaa Talvisodan sankarit esiin ja vaalia heidän muistoaan. Yleisö eläytyy sodan kauhuihin liikkumalla metsässä esityksen mukana.

Kollaa kestää henki on vahvana läsnä kun lumisessa metsässä taistellaan vihollista vastaan Kollaan kovana pakkastalvena käytyjen torjuntataistelujen ympärille on synkkään ja pimeään metsään tuotu sodan kauhut.

Uusi sukupolvi haluaa nyt nostaa pitkään vaietun Talvisodan sankarit esiin ja antaa uhraukselle kunnioituksensa.Talvisota näytelmä on elokuvallista elämysteatteria. Yleisö vaeltaa katsomassa kuvaelmia.

Sankariksi nousee Kollaalla taisteluja johtanut upseeri, Komentaja Juutilainen, jota näytelmän ohjaaja Janus Putkonen itse esittää. Talvisota esityksen olosuhteet muistuttavat Kollaan torjuntataistelun aikoja.

Katso Eija Bastmanin juttu (Kymmenen uutiset 10.1.2010)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot