Mainos
Mainos

Väinö Linnan lapsuudesta valokuvanäyttely Urjalassa

Näyttelyn kävijöillä on tilaisuus täydentää tietoja valokuvien henkilöistä ja paikoista.

Kirjailija Väinö Linnan lapsuusvuosien valokuvista on koottu näyttely. Valokuvat ovat esillä Urjalan Honkolan palokunnantalolla elokuun 5. päivästä lähtien kuukauden ajan. Näyttelyn järjestää Väinö Linnan seura.

Näyttelyssä on esillä valokuvia Linnan lapsuusvuosien ympäristöstä. Kuvat ovat 1920-30-luvuilta Urjalan Honkolasta, missä nuori Linna perheineen ja sukuineen eli. Kuva-aineisto on koottu osin ennen julkaisemattomista yksityisarkistojen valokuvista. Kuvatekstien laadinnassa ja taustoituksessa on käytetty muun muassa professori Pertti Virtarannan haastatteluaineistoa 1970-luvulta ja Professori Yrjö Varpion teosta Väinö Linnan elämä.

Valokuvanäyttelyä katsomassa käyvillä vierailla on myös tilaisuus täydentää tietoja kuvien henkilöistä ja paikoista. Näyttelyn järjestäjät ottavat vastaan kuviin liittyviä tietoja, joita käytetään myöhemmässä Linna-tutkimuksessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme