Mainos
Mainos

"Valtakunnan miniän" muistelmat ilmestyvät postuumisti

Brita Kekkosen muistelmateos ilmestyy postuumisti ensi keväänä.

Teos perustuu Brita Kekkosen ja hänen ystävänsä, toimittaja Pia Maria Montosen käymiin keskusteluihin sekä materiaaliin, jonka Brita Kekkonen ja hänen lapsensa Timo Kekkonen ja Tea Kekkonen ovat luovuttaneet kirjan tekemiseen.

Kekkosen lapset ovat kustantajan, WSOY:n tiedotteen mukaan hyvillään kirjahankkeen toteutumisesta.

Filosofian maisteri Brita Kekkonen os. Fagerholm (1927-2013) työskenteli vuosia muistelmiensa kirjoittamisen parissa yhteistyössä useiden henkilöiden kanssa. Muistelmien tekeminen viivästyi, mutta hänellä oli vahva tahto kertoa oma tarinansa eräänlaisena valtakunnan miniänä.

– Olen seurannut työtä Brita Kekkosen muistelmien kirjoittamiseksi vuosikausia ja iloitsen suuresti, että hanke vihdoinkin toteutuu. Kirja tulee olemaan kipakka tarina voimakkaasta ja sosiaalisesta persoonasta, joka eli ainutlaatuisen elämän maamme johtavien poliitikkojen lähipiirissä, kustantaja Leena Majander toteaa.

Brita Kekkonen kuoli viikko sitten perjantaina 10.5. syöpään. Hän oli naimisissa Sylvi ja Urho Kekkosen pojan Taneli Kekkosen kanssa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme