Mainos
Mainos

Ville Valo lavasekoilustaan: Jännitin ja join liikaa

Yli kahden vuoden tauolta julkisuuteen palanut HIM kohahdutti yleisöä ja kriitikoita perjantaina sekavalla esiintymisellään Helldone-festivaalilla.

Ville Valo keskeytti kappaleita, unohteli sanoja ja läksytti sekä bändiä että yleisöä. Netti- ja lehtikritiikeissä on jo tämän sekoilun perusteella ehditty vetää johtopäätökset, että HIM:in paluu jää lyhytikäiseksi.

Ville Valo kertoo MTV3:n haastattelussa, että hän jännitti keikkaa ja otti tämän vuoksi liikaa alkoholia.

– Kaikki perhoset tulivat vatsaan. Alkoi jännittää ja tuli juotua liikaa olutta, selvittää Valo MTV3:n haastattelussa.

– Emme olleet ihan niin hyviä, kuin mitä oltais haluttu olla, mutta se kuuluu tähän. Me ollaan rokkia kuitenkin ja kaikkea sattuu.

Lauantain keikalla ainakin pahin jänitys oli jo poissa. Tavastialla nähtiin iloinen ja rento, mutta laulun puolesta epävireinen HIM.

HIM on pääesiintyjänä Helsingissä parhaillaan käynnissä olevilla Helldone-festivaaleilla. Bändi soittaa Tavastia-klubilla kaikkiaan neljänä iltana. Keikoilla on kuultu vanhojen hittien lisäksi myös uutta materiaalia ensi vuonna ilmestyvältä levyltä.

Ensi vuodelle HIM:in kalenteriin on vahvistettuna tärkeitä esiintymisiä eri puolilla maailmaa. Noilla estradeilla yleisö on Helldonen fanikuntaa kriittisempää, joten jännityksestä ja liioista perhosista HIM:n ja Ville Valon lienee syytä hankkiutua eroon.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme