Mainos
Mainos

Vuoden nuori muotoilija -palkinto kahdelle suunnittelijalle

Mikko Paakkanen on suunnitellut tuotannossa olevia ja jo palkittujakin tuotteita, kuten huonekaluja. Jukka Korpihete suunnittelee valaisimia, julkisivuvalaistuksia ja valoteoksia.

Vuoden nuori muotoilija -palkinnon ovat saaneet teollinen muotoilija Jukka Korpihete ja kalustemuotoilija Mikko Paakkanen.

Tuomariston mielestä palkittavien työ on laadukasta ja edustaa innovatiivista nuorta suomalaista muotoilua, jossa kansainvälisten vaikutteiden vahvistama muotokieli yhdistyy yksilölliseen luovuuteen. Design Forum Finlandin ja Suomen taideteollisuusyhdistyksen myöntämä tunnustus on 5000 euroa.

Paakkanen on suunnitellut tuotannossa olevia ja jo palkittujakin tuotteita, kuten huonekaluja. Korpihete suunnittelee valaisimia, julkisivuvalaistuksia ja valoteoksia.

Palkittujen muotoilijoiden teoksia on esillä Vuoden nuori muotoilija -näyttelyssä Design Forum Finlandissa perjantaista alkaen. Katselmus jatkuu 2. huhtikuuta saakka.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme