Mainos
Mainos

Wallander-tähti teatterikiertueelle Suomeen

Paremmin ehkä Wallanderin näyttelijänä tunnettu Krister Henriksson nähdään huhtikuussa Suomen teatterien lavoilla, kun Henrikssonin tähdittämä Doktor Glas näytelmä kiertää Suomea.

Hjalmar Söderbergin käsikirjoittama rakkaustrilleri aloittaa kiertueensa Espoon kaupunginteatterissa 3.-4. huhtikuuta. Kiertueen aikana näytelmä esitetään Tampereen, Turun, Jyväskylän, Kuopion, Vaasan ja Oulun teattereissa.

Espoon kaupunginteatterin tiedottaja Harriet Weurlanderin mukaan Henrikssonin Wallander rooli tuo varmasti enemmän katsojia.

- Niin raadollista se on, että mitä paremmin sinut tunnetaan julkisuudesta, sitä enemmän myös herätät kiinnostusta. Jos ei MTV3:lla olisi nyt pyörinyt tätä Krister Henrikssonin tähdittämää Wallander-sarjaa, niin varmasti vaikuttaisi myös siihen, että ainakin osa yleisöstä jättäisi tulematta, arvioi Weurlander.

Näytelmässä Henriksson esittää näytelmässä kolmea roolia yksin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme