Mainos
Mainos

Yhdysvaltain terrori-isku näkyy myös Suomen viihdetapahtumissa.

Aitoossa huomenna pidettäväksi suunniteltu Rock'n'Roll Jamboree on peruutettu. Rockabillyharrastajien konsertti peruttiin, koska tapahtuman pääesiintyjäksi pestattu Ronnie Dawson ei pääse lentoliikenteen muutosten vuoksi Suomeen huomiseksi.

Yhdysvaltalainen Dawson tunnetaan parhaiten 1950-luvulla tekemistään hiteistä Rockin' Bones ja Action Packed. Dawson teki hiljaisten vuosien jälkeen voimallisen paluun 90-luvun taitteessa. Dawson on esiintynyt Yhdysvalloissa mm. suositussa Conan O'Brien -showssa. Artisti on tehnyt myös useita kiertueita Eurooppaan.
Rock'n'Roll Jamboree -tapahtuma järjestetään Aitoon Honkalassa myöhemmin tänä vuonna tai ensi vuoden alussa. Myös Dawson on lupautunut myöhemmin vierailemaan Suomessa.

Useita kertoja vuodessa järjestettävä Rock'n'Roll Jamboree -tapahtuma on muodostunut rockabillyn harrastajien merkkitapahtumaksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme