Mainos
Mainos

Ylioppilasteatterit valokeilassa Vaasassa

Ylioppilasteattereiden festivaaleilla on mukana teattereita muun muassa Rovaniemeltä, Kuopiosta, Turusta ja Tampereelta.

Toistakymmentä ylioppilasteatteria kokoontuu viikonloppuna Vaasaan festivaalihengessä. Huomenna alkavassa katselmuksessa voi näyttämöllä nähdä sekä perinteistä draamaa että uusia tekstejä.

Isäntänä toimii Vaasan ylioppilasteatteri Ramppi, joka on festivaaleilla mukana kolmella esityksellä: Huomenna hän tulee, Död tid ja Teeskentelyä. Rampin kanssa järjestelyistä vastaa Ylioppilasteatteriliitto Syty.

Ylioppilasteatterifestivaaleilla on mukana teattereita muun muassa Rovaniemeltä, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Turusta ja Tampereelta. Katselmuksen raati koostuu ohjaajista, näyttelijöistä ja kriitikoista.

Katselmuksessa jaetaan yksi kunniamaininta itse kirjoitetulle näytelmätekstille. Kantaesityksen kunniamaininnan saajan valitsee Suomen näytelmäkirjailijaliiton puheenjohtaja Satu Rasila. Lisäksi tapahtumassa järjestetään improkisa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme