Mainos
Mainos

Mielipiteet

Artikkelityypit

Nainen tiellä

Lainaan STT:n perjantaista oikeusuutista:

"Mies sai tuomion kuolemantuottamuksesta, koska ajoi vahingossa autolla päin tiellä istunutta naista. Mies tuomittiin myös liikenteen vaarantamisesta. Rauman käräjäoikeus määräsi hänet maksamaan neljäkymmentä päiväsakkoa. Kuuden euron sakoista kertyy 240 euroa.

Oikeuden mukaan mies oli ajanut 60 kilometrin tuntinopeusalueella ainakin lievää ylinopeutta. Hän ei ollut havainnut tiellä istunutta naista ennen kuin törmäsi tähän.

Oikeus katsoi, että mies ei noudattanut huolellisuutta ja varovaisuutta, koska ei nähnyt tiellä ollutta naista. Turma sattui viime vuonna heinäkuun alussa yöllä yhden aikoihin Raumalla Kodisjoentiellä.

Nainen oli käynyt tielle istumaan riideltyään miesystävänsä kanssa. Kohta tämän jälkeen Kodisjoentietä pitkin tullut auto törmäsi naiseen, joka kuoli heti."

Surullinen ja turha tapahtuma. Ei kannata kiukuspäissään istua tielle - penkka olisi parempi- , mutta kai toisaalta autoilijankin pitää varautua muihinkin esteisiin kuin peuroihin tai hirviin.

Voiko tästä muuta todeta?

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme