Mainos
Mainos

Timo Soini

Nettivieras

Mitalisija tavoitteena

Perussuomalaisten ehdokasasettelu kuntavaaleissa onnistui yli odotusten. Noin 4400 ehdokasta on hyvä saavutus. Perussuomalaisilla on ehdokkaita 299 kunnassa, olemme vaaleissa mukana useammassa kunnassa kuin millään muu puolue.

Jytkyn vakiinnuttaminen ei ole helppoa, eikä kuntatasolla vielä ole mitään voitettu, mutta edellytykset vaalivoitolle ovat erinomaiset. Kuntavaaleissa Perussuomalaisilla on tavoite saada edustus kaikkiin niihin kuntiin, joissa on ehdokkaita ja saavuttaa sekä ääniosuudella että valtuutettujen määrällä mitattuna mitalisija. Se on kovalla vaalityöllä mahdollista.

Kuntavaaleilla on myös yleispoliittinen merkitys, myönnettiin sitä tai ei. Hallituksen rakkaus alkaa vaalitappion myötä rakoilemaan, erityisesti vasemmistoliiton hermot joutuvat koetukselle.

Eurokriisi jatkuu ennen ja jälkeen vaalien. Kunnanvaltuustoissa ei eurokriisiä ratkaista, mutta eurokriisin maksajat asuvat kunnissa. Siksi siitä puhutaan. Suomen kuntavaaleja seurataan tarkasti eri puolilla Eurooppaa. Suomi kiinnostaa.

Kävin viimeviikonloppuna Englannissa puhumassa ja samantapainen keikka on tiedossa myös ensi viikonloppuna. EU- ja eurokriittinen näkemys on käypää tavaraa brittein saarilla. Englannissa tapasin monia europarlamenttiaikojeni kollegoita.Toivottivat tervetulleeksi takaisin vuoden 2014 eurovaaleissa...en lyönyt räppänää kiinni. Mietitään sitä sitten myöhemmin.

Mitalisija kuntavaaleissa on hyvä ja realistinen tavoite. Eurovaaleissa tavoite on kultamitali ja Suomen EU-linjan muuttaminen.

Vaaleja tulee ja vaaleja menee. Puheen vapaus on turvattava. Siitä lähtee valinnanvapaus, demokratia. Et voi äänestää väärin, kun kerrot oman mielipiteesi. Sanon puhetilaisuuksissani aina, että toivon, että äänestät Perussuomalaisia, mutta jos et mitenkään voi, äänestä ketä haluat. Suomi on sinun äänesi arvoinen.

Timo Soini

Perussuomalaisten puheenjohtaja

Nettivieraat: Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme